Waarom Hush?

Een tatoeage. Het is niet de inkt; het is de kunst – traditioneel pijnlijke kunst.

Vandaag de dag genieten tatoeëerders en liefhebbers over de hele wereld van vrijwel pijnloze tatoeage sessies dankzij Hush, de enige plaatselijke verdoving in zijn soort. Hush is speciaal ontwikkeld voor tatoeages, met zowel de klant als de tatoeërder in het achterhoofd.

HUSH Producten Verdoven De Huid

Je hebt een mooi plaatje uitkozen, tijd vrij gemaakt in je agenda en een sessie geboekt. Tuurlijk, een whiskey cola en wat doorzettingsvermogen helpen wat tegen de zenuwen en de pijn, maar verdoven ze de huid? Nee. HUSH Gel en HUSH Spray doen dat wel.

Ontwikkeld om huidirritatie en roodheid te verminderen, werkt HUSH Gel al een uur voordat de naald de huid doorboord en kan dit tot wel twee uur lang volhouden, zonder dat je het opnieuw hoeft aan te brengen.

HUSH Spay is perfect voor meerdere uren in de studio. Deze spray kan al naar gelang behoefte aangebracht worden om de huid gevoelloos te houden en een vrijwel pijnloze tatoeage-sessie te garanderen.

En voor de ultieme pijnloze tattoo ervaring kun je Hush Foam Zeep gebruiken. HUSH Foam Zeep kan gebruikt worden om het werkoppervlak te reinigen en onzuiverheden te verwijderen, zonder angst voor beschadiging van de tatoeage. Voor, tijdens en na de sessie!

Met De HUSH Producten Heb Je Een Pijnloze Tattoo Ervaring

De HUSH producten zijn van Amerikaanse makelij, zijn diervriendelijk en worden gebruikt door ‘s werelds beste tattoo artiesten. Onze mix van plantaardige producten en 4% lidocaïne werd ontwikkeld om maximale effectiviteit te leveren voor elke toepassing en is 100% veganistisch. Het voldoet aan de strengste normen van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA).

HUSH is een familie bedrijf uit Miami en kwam in 2009 op de markt, toen ze samen gingen werken met de in Florida gevestigde tatoeëerder Travis Brown.

Onze tattoo verdovingsproducten zijn verantwoordelijk geweest voor duizenden pijnloze tatoeage sessies en HUSH wordt erkend als een van de beste verdovings middelen in de industrie.

Bij HUSH verdoven we de huid, klaar!