FAQ

Wat is HUSH verdoving?

HUSH verdoving is een Amerikaans bedrijf dat de beste tattoo verdovingsproducten op aarde maakt. HUSH verdoving kan de pijn die geassocieerd wordt met tatoeages met 80-90% verminderen.

Wat zijn de ingrediënten in HUSH?

De werkzame stof in HUSH verdoving is 4% lidocaïne. Het hoogste percentage dat door de FDA is toegestaan. De hulpstoffen zijn: Gezuiverd water, SD Alcohol 40B, Aloe Barbadensis Blad Extract, Propyleen Glycol, Triethanolamine, Glycerine, Menthol, Kamille Planten Extract(Chamomilla recutita), Calendula Officinalis Planten Extract, Groene Thee Blad Extract (Camellia sinensis), Smeerwortel Wortel Extract (Symphytum officinale), Acrylaten / C10-30 Alkylacrylaat- Crosspolymer, EDTA, Caprylyl Glycol en Methylisothiazolinone.

Bevat HUSH adrenaline?

Nee. Epinefrine verhoogt de hartslag en vernauwt de bloedvaten, waardoor de genezing langer duurt. Onze formule is de meest zuivere vorm van tattoo verdovingsproducten die je kunt kopen.

Is HUSH veganistisch?

Ja. HUSH bevat geen dierlijke producten, noch is het op dieren getest. Het is ook veilig voor de gevoelige huid.

Op welke manier werkt HUSH anders?

Om te beginnen is HUSH het enige tattoo verdovingsproduct dat is goedgekeurd door de FDA. Wat betekent dat HUSH de strenge richtlijnen volgt die zijn opgesteld door de FDA voor tattoo verdovingsproducten. Je vind op onze HUSH producten alle actieve en inactieve ingrediënten, zodat je precies weet wat je op jouw huid smeert. Wees op je hoede als andere producten valselijk beweren dat ze zijn goedgekeurd door de FDA. HUSH verdovingsproducten zijn speciaal ontwikkeld voor tatoeages. Dit zorgt voor een effectieve- en pijnvrije tattoo procedure zodat je huid alle kleurpigmenten blijft opnemen, zonder bijwerkingen. HUSH heeft strenge testen door artsen, tatoeëerders, en tattoo liefhebbers ondergaan. HUSH voldoet dan ook aan zowel de specifieke behoeften van de artiest, als ook aan die van de cliënt. Ten slotte heeft HUSH, meer dan elk ander tattoo verdovingsproduct, artiesten op conventies geholpen om prijzen in de wacht te slepen. HUSH heeft gerenommeerde artiesten geholpen bij het afmaken van onnatuurlijk lange sessies door hun klanten op hun gemak te stellen wanneer ze 6 en soms wel 8 uur achter elkaar getatoeëerd worden.

Zal mijn tattoo goed genezen na het gebruik van HUSH?

Ja. Dit komt omdat Hush een product op waterbasis is die je huid droog houdt en klaar om getatoeëerd te worden. Het echte geheime ingrediënt in onze formule is aloë. Aloë staat bekend om zijn ontstekingsremmende- en verzachtende eigenschappen. Kortom, HUSH helpt je niet alleen de pijn te verlichten, maar ook je huid raakt minder snel geïrriteerd en geneest gemiddeld 5 dagen sneller.

Moet ik HUSH gebruiken voor, tijdens of na het tatoeëren?

HUSH Gel is ontwikkeld om te worden gebruikt vóór het tatoeëren.
HUSH Spray is geformuleerd om te worden gebruikt zodra de huid ‘gebroken’ is, zodat klanten nog langer kunnen zitten dan voorheen. Hush Foam Zeep kan worden gebruikt als een alternatief voor zeep en/of Dettol.

Kan Hush worden gebruikt voor andere andere procedures dan tatoeëren?

Ja, het kan worden gebruikt bij: tatoeage verwijdering, piercing, waxen, elektrolyse, laser ontharing, permanente make-up, en veel meer…

Hoe gebruik ik HUSH?

Gel:
Voordat de huid kapot is, breng je een dikke laag van de Hush Gel aan op het hele gebied dat moet worden getatoeëerd. Gelijkmatig verspreiden, maar wrijf het niet in, want dan zal de gel verdampen. Wikkel het gebied af met plasticfolie en laat het vervolgens 1 vol uur intrekken. Verwijder de plasticfolie en maak de huid klaar voor tattoo procedure.

Spray:
Nadat de huid is gebroken, HUSH Spray royaal aanbrengen op het gebied dat getatoeëerd moet worden. Voor een optimaal resultaat, wikkel je het gebied af met plasticfolie en laat je de spray gedurende 15 minuten volledig absorberen. Onze formule activeert binnen 90 seconden. Opnieuw toepassen wanneer dat nodig is.

Foam Zeep:
Onze zeep kan worden gebruikt om het getatoeëerde gebied schoon te houden. Gewoon sprayen en zachtjes inwrijven. Terwijl de foam zeep het getatoeëerde gebied reinigd, word het tevens licht verdooft. Een comfortabele ervaring voor zowel de artiest als klant. Tatoeëerders kunnen de Foam Zeep gebruiken als vervanging voor bijvoorbeeld Dettol.

Hoe lang zal het verdovende effect duren?

Hush Gel kan worden gebruikt voordat de huid is gebroken en zal maximaal 2 uur duren na de eerste toepassing. Hush Spray kan worden gebruikt zodra de huid is gebroken en werkt ongeveer 35 minuten. Zo nodig kun je het uiteraard opnieuw aanbrengen. Hou er wel rekening mee dat elke huid anders is. Breng HUSH op de juiste manier aan voor een optimaal resultaat.

Waar is HUSH gemaakt?

HUSH verdoving producten zijn met gepaste trots gemaakt in de USA en wordt ondersteund door de normen en richtlijnen die zijn opgesteld door de FDA. Neem geen genoegen met minder.

Hoeveel flessen heb ik nodig voor mijn tattoo?

2oz. (60 gram) fles: Kleine & Middelgrote Tattoos
4oz. (120 gram) fles: Grote Tattoos
Het meest belangrijke is, dat je de instructies voor het aanbrengen van HUSH goed opvolgt. Op die manier ben je verzekerd van het beste resultaat.

Waar kan ik Hush tattoo verdoving kopen?

Het volledige assortiment Hush producten is voorlopig alleen nog exclusief verkrijgbaar in onze webwinkel.

Voor vragen kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen, wij geven binnen 24 uur antwoord!